İçeriğe geç

Soğuk su içerek 20 kilo verdi

En yeni dedikodular

Soğuk su içerek 20 kilo verdi

Mesajgönderen ۰E۪۫۰۪۫L۪۫۰۪۪۪۫۫۫İ۪۫۰۪۫F۪۫۰ » Sal Kas 27, 2007 2:00 pm

Spice Girls grubu üyelerinden Melanie Brown, doğum sonrası aldığı fazla kilolarından hiç diyet yapmadan kurtulmuş! Brown "Sadece her öğün soğuk su içtim" diyerek sırrını verdi.

Şu sıralar grubu Spice Girls ile çıkacakları dünya turnesinin heyecanını yaşayan Melanie Brown, güzel fiziğiyle genç kızlara taş çıkartıyor. 32 yaşındaki iki çocuk annesi ünlü yıldız, In Touch dergisine "Hayatımda kendimi hiç bu kadar güzel hissetmemiştim" diye konuştu.

VÜCUT ENERJİ YAKIYOR

Geçtiğimiz Nisan ayında kızı Angel Iris'i dünyaya getiren Brown, hamileliği döneminde yaklaşık 30 kilo aldığını ancak çoğunu hiç diyet yapmadan, sadece soğuk su içerek verdiğini itiraf etti.

Amerika'nın ünlü beslenme uzmanlarından Joey Kormier'in tavsiyesi üzerine; her öğünle birlikte soğuk su içen Brown, kilo verme sürecini şu sözlerle anlattı: "Her öğünde soğuk su içtiğiniz zaman vücudunuz sindirim sürecinde içtiğiniz suyu ısıtabilmek ve vücut sıcaklığına getirebilmek için enerji harcıyor ve bu sayede kalori harcıyorsunuz. Bu formülle tam 20 kilo verdim." Sıkı diyetlere inanmadığını söyleyen Melanie Brown, günde üç ana öğünün yanında, ara öğün olarak taze sebze ve meyve tüketiyor. Spice Girls, aralık ayında dünya turnesine çıkacak.
Resim
"AŞK" tıpkı "ELİF" gibidir, isimde gizlidir ama okunmaz. O olmadan; "Besmele" sese gelmez.O herşeyin içindedir ama hiçbir şeyde görünmez!!!
Kullanıcı avatarı
۰E۪۫۰۪۫L۪۫۰۪۪۪۫۫۫İ۪۫۰۪۫F۪۫۰
Administrator
Administrator

Ynt: Soğuk su içerek 20 kilo verdi

Mesajgönderen ahmet » Sal Kas 27, 2007 11:29 pm

emeğine sağlık paylaşımın için teşekkürler
Resim
Kullanıcı avatarı
ahmet
VIP
VIP

Mesajgönderen Cube » Sal Ara 04, 2007 3:06 am

Bu şekilde anca kendini kandırır!...
Öncelikle soğuk su vücuttaki yağları dondurur, sıcak dese yine bir nevi inandırıcı olabilir.
Yağ aldırmanın adı ne zamandan beri soğuk su diyetine dönüştü?

Sırf su ile olsaydı su aygırları iki dirhem birçekirdek olurdu;D
Resim
Kullanıcı avatarı
Cube
Administrator
Administrator

Mesajgönderen nstrn » Sal Ara 04, 2007 6:23 am

emegine saglık kardes
Resim                       Resim
Kullanıcı avatarı
nstrn
Karizma
Karizma

Mesajgönderen ۰E۪۫۰۪۫L۪۫۰۪۪۪۫۫۫İ۪۫۰۪۫F۪۫۰ » Sal Ara 04, 2007 6:07 pm

Cube yazdı:Bu şekilde anca kendini kandırır!...
Öncelikle soğuk su vücuttaki yağları dondurur, sıcak dese yine bir nevi inandırıcı olabilir.
Yağ aldırmanın adı ne zamandan beri soğuk su diyetine dönüştü?

Sırf su ile olsaydı su aygırları iki dirhem birçekirdek olurdu;D

:D ben hiç, öyle bir su aygırı görmedim, gören var mı??? Öyleyse, hemen soğuk su içmeye başlayalım, dile kolay, 20 kilo!!!  ;)

nstrn yazdı:emegine saglık kardes

Teşekkürler...
Resim
"AŞK" tıpkı "ELİF" gibidir, isimde gizlidir ama okunmaz. O olmadan; "Besmele" sese gelmez.O herşeyin içindedir ama hiçbir şeyde görünmez!!!
Kullanıcı avatarı
۰E۪۫۰۪۫L۪۫۰۪۪۪۫۫۫İ۪۫۰۪۫F۪۫۰
Administrator
Administrator

Dön Forum ana sayfa

Dön Kulaktan Dolma

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir