İçeriğe geç

Türban hakkinda görüsleriniz

Türban hakkinda görüsleriniz

Mesajgönderen kara-melek » Pzt Ağu 11, 2008 6:49 pm

Türban hakkinda görüslerinizi cok merak ediyorum
ben kapali olmamama ragmen
benim düsüncem kesinlikle özgürlükten yana
Türban takinanlar ve takinmayanlar özgürce bir arada üniversitelere girip cikabilsinler
ama tabiki sadece Allah aski icin
Eger baska bir nedenden dolayi türban takiyorsa tabiki hos karsilanmaz

saygilarimla
Resim
Kullanıcı avatarı
kara-melek
Gezgin
Gezgin

Ynt: Türban hakkinda görüsleriniz

Mesajgönderen ChAtLaK » Sal Ağu 12, 2008 12:47 am

ben ce her ınsanın ozgur secımı vardır yanı ısteyen takar ıstemeyenede zorla takdıramayız ama tabıkıde karısanlara acayıp uyuz oluyorum
Resim
Kullanıcı avatarı
ChAtLaK
Administrator
Administrator

Mesajgönderen Cube » Cmt Ağu 16, 2008 12:05 pm

Bu konu zamanında bir hayli yordu bizleri. Özgürlük, laiklik, demokrasi diye bir tarafını yırtmaktan geri kalmayan yurdum insanı, nedense özgürlüğü, laikliği ve demokrasiyi kendine ve kendi doğrularına göre yorumlamaktan geri kalmıyor. Bende serbest olmasından yanayım. Nasılki türban tak diye kimse zorlanmıyorsa, türban çıkarılması içinde zorlanmamalı. Bu insanlık dışı bir hareket. Atatürk Balık esir hutbesinde ne diyor "Siz laikliği dinsizlikmi zannediyorsunuz?" Laikliği dinsizlikle karıştıran şahsiyetsizlere diyorumki siz hiç ölmeyecek gibi yaşayın.
Resim
Kullanıcı avatarı
Cube
Administrator
Administrator

Mesajgönderen kara-melek » Pzt Ağu 18, 2008 8:51 am

ChAtLaK yazdı:ben ce her ınsanın ozgur secımı vardır yanı ısteyen takar ıstemeyenede zorla takdıramayız ama tabıkıde karısanlara acayıp uyuz oluyorum
Cube yazdı:Bu konu zamanında bir hayli yordu bizleri. Özgürlük, laiklik, demokrasi diye bir tarafını yırtmaktan geri kalmayan yurdum insanı, nedense özgürlüğü, laikliği ve demokrasiyi kendine ve kendi doğrularına göre yorumlamaktan geri kalmıyor. Bende serbest olmasından yanayım. Nasılki türban tak diye kimse zorlanmıyorsa, türban çıkarılması içinde zorlanmamalı. Bu insanlık dışı bir hareket. Atatürk Balık esir hutbesinde ne diyor "Siz laikliği dinsizlikmi zannediyorsunuz?" Laikliği dinsizlikle karıştıran şahsiyetsizlere diyorumki siz hiç ölmeyecek gibi yaşayın.

arkadaslar size cani gönülden katiliyorum
cok güzel yorumlar yapmissiniz  :)
Resim
Kullanıcı avatarı
kara-melek
Gezgin
Gezgin

Dön Forum ana sayfa

Dön Anketler

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir