Merhaba Bursada Ortaokula Gitti?im Zaman Bir Kyz Sevdim Ve Ona Olan Duygularymy HYslerimi Sevgimi Hiç Bir Zaman Söyleyemedim Nedeni Yse Kendimde Bir Türlü O cesareti Bulamadym Ve Bir Nedeni Yse Do?u?tan Bir Sorunum Olmasy Bu Yüzden Yçime Kapanyk bir Ynsandym Zaten Ve Bu Durumda Sevdi?ime Sevgimi Söylesem Bile Onun Benimle olamayaca?yny Biliyordum Ve Bu Da Beni Çok Üzüyordu Sonra Ortaokul Bitti.Sonra Biz Ystanbula Ta?yndyk Liseyi Ystanbulda Okudum Ve Okurken Kendi Kendime Bir Söz Verdim Bir Daha Sevmek Yok Diye Çünkü Tekrar Sevsem Yine Bir ?eylerin De?i?meyece?ini Yani Sevdi?im Ynsanyn Benim Sorunumdan Dolayy Beimle Olmayaca?yny Yyi Biliyordum Zaten olsa Bile Ben Kabul Etmezdim.
Günler Böyle Geçerken Kom?umuzun Bir Kyzy Vardy Ady Sevil Onunla ve Onun Ailesiyle Gerçekten Çok Güzel Günlerimiz Oldu Ve Zaman Böyle Geçerken Onu Sevdi?imi Anladym Ve Hep Birlikte Benim Do?m Günümü Kutladyktan Sonra Bir Karar Verdim Kendi Kendime Bir Daha Gitmeyecektim Onlara Tabi Bu Beni Üzücekti Yani Bu Karar Beni Mutlu Etmiyecekti Ama Yinede Böyle Bir Karar Vermek Zorundayym Ve Tam Bir Seneyi A?kyn Gitmedim Sevdi?imin Yanyna ve Her Geçen Gün Onu Ve Ailesini Özlemiyor De?ilidm Ve Bir Sene Sonra Yani Benim Bir Dahaki Do?um Gnümde Bana bir Süpriz Yaptylar Ve Buna Çok Mutlu Oldum Ayny Zamanda Da ?a?yrdym yani Bir Sene Boyunca Gitmedi?im Halde Bana Böyle bir Süpriz Yapmi? Olmalary Beni Çok ?a?yrtmy?ty Ve i?te O Zaman Herkesin Yanynda Onu Sevdi?imi Söylemek Ystedim Fakat Söyleyemedim Ve Bu Günden Sonra Arada bir Gitmeye Ba?ladym Ve Bir Yandan da Sorunumla Ylgili Cerrahpa?aya Gidiyordum Sonra Ameliyat Etmeye Karar Verdiler Doktorlar Bu Beni Çok Mutlu Zor Bir Ameliyat Olmasyna Ra?men Hiç Korkmuyordum Ve Ameliyattan 5 Ünite Kana Yhtiyac Vardy Ve Sevdi?im Kyz Bana Kanyny Varmisti Bu Beni O Kadar Mutlu Etmi?ki Yani Kendi Kendime Diyordum Ki Sevdi?im insanin Kanyny Ta?yycam Bu Gerçekten Çok Güzel Bir Duyguydu Ve Ameliyaty Olduktan Sonra Doktorlar Bir Ameliyatyn Daha Var Dediler Ve Ben Hala Ykinci Ameliyaty Beklemekteyim Ve Sevdi?im Kyza Sevgimi Söylemek Yçin Bir Mesaj Yazdym Ona Söylemek Ystedi?im Önemli Bir Konunun Oldugunu Soyledym Ama Ondan Herhangi Bir cevap Alamadym Belki De Ona Ne Söyleyecegimi Anlady Tabi Bu Yanlyzca Bir Öngörü Neyse ?imdi Umutla Ona Olan Sevgimi Söyleyece?im Günü Bekliyorum Çünkü E?er Söylersem Hayatymda Bir Ylki Gerçelle?tirecem Yani Haytymda Ylkez Nir Bayana Sevgimi Söyleyece?im Umarym O Gün Gelir Bu Yüzden ?una Ynanyorum Her Ymsany Ya?atan Bir Umut Vardyr Benim Umudum Yse
Okudu?unuz Yçin Te?ekkürler...